Peugeot 208 a Peugeot 2008 získali prestížne ocenenia

Peugeot 2008 Reddot2020b

Nové generácie modelov Peugeot 208 a Peugeot 2008 sa môžu pochváliť jedinečným a atraktívnym dizajnom. Ten oslovil aj porotu tradičných ocenení Red Dot Design Award, ktorá ocenila spomenuté modely v kategórii produktový dizajn. Automobily francúzskej značky uspeli v konkurencii ďalších 6500 produktov z celého sveta.

Red Dot Award pre Peugeot

„Sme veľmi hrdí, že sme získali spomenuté ocenenia v kategórii produktového dizajnu. Teší nás to o to viac, že uspeli hneď dva naše modely. Poukazuje to na to, že sme na správnej ceste s našim dizajnovým DNA,“ vyjadril sa Haico van der Luyt, vedúci manažér Peugeot Germany.

Prestížne ocenenia Red Dot Award sa udeľujú viac ako 60 rokov v troch kategóriách – produktový dizajn, komunikačný dizajn a dizajnový koncept. Raz ročne medzinárodná porota zasadne a vyberie najlepších v spomenutých oblastiach.

Využite služby ONLINE: cenové ponuky, návrh i schválenie financovania, tiež poistenie vozidla mailom. Možnosť prihlásenia vozidlá a jeho dezinfekcia a individuálneho odovzdania pred vašim domom. Viac tu: Bezpečný online predaj nových i jazdených vozidiel

Mám záujem o nový Peugeot 208 Stiahnuť cenník

Francúzska automobilka získala túto dizajnovú cenu už šiesty raz v histórii. Modely 208 a 2008 oslovili porotu zloženú z množstva odborníkov najmä vďaka kombinácii športového zovňajšku, elegantného interiéru a všestrannosti.

Dravý hatchback

Nový Peugeot 208 prišiel na trh vlani koncom jesene a nedávno získal ocenenie Európske auto roka 2020. Malý hatchback urobil oproti predchádzajúcej generácii obrovský krok vpred a z nenápadného auta sa prepracoval na jedného z lídrov svojej triedy.

Peugeot 208 Reddot2020b

Okrem atraktívneho vzhľadu ponúka aj výborné jazdné vlastnosti. Vo výbave nechýbajú najmodernejšie asistenčné technológie a už v základe je k dispozícii inovatívny i-Cockpit. Ten poskytuje športovo tvarovaný volant alebo desaťpalcovú dotykovú obrazovku.

Suverénne SUV

Najnovšia generácia modelu Peugeot 2008 sa dizajnovo ponáša na menšiu 208-ku, ale má výraznejšie robustnejšie proporcie. Rovnako ponúka i-Cockpit, pohodlný a priestranný interiér aj moderné asistenčné technológie v závislosti od stupňa výbavy.

Uvádzací bonus až do 3 210 €

POZRIEŤ VÝBAVU, CENU A VÝŠKU ZĽAVY Novy Peugeot 2008 Akcia

Pre oba ocenené modely platí, že majú pod kapotou motory spĺňajúce najprísnejšie emisné kritériá a zároveň sú všetky pohonné jednotky šetrné aj k peňaženke. Navyše, ponúkajú možnosť využitia výlučne elektrického pohonu. Vozidlá e-208 a e-2008 majú aj svoje dizajnové špecifiká, keďže sa niektorými prvkami odlišujú od variantov s benzínovými a dieslovými pohonnými jednotkami.