Hľadáte skúter? Siahnite po modeloch Peugeot

Skuter Peugeot 2021

Stálicou ponuky je najlacnejší skúter Kisbee, ktorý predstavuje ideálnu voľbu pre začínajúcich skútristov, keďže je dostupný už od 15 rokov. Zároveň má kompaktné rozmery a vojde sa napr. do karavanu. Motor s objemom 50 ccm poskytuje výkon 2,6 kW a má spotrebu 1,75l/100 km. Veľmi podobne vyzerá aj model Streetzone, ktorý je však o niečo drahší a lepšie vybavený.

Športový skúter alebo retro?

Už viac ako dve dekády hviezdi v ponuke Peugeotu športový skúter Speedfight. Vybavený je LED osvetlením, integrovaným držiakom na mobilný telefón aj USB vývodom na nabíjanie. Celkový dojem vylepšujú tiež športovo ladená digitálna prístrojovka, športová koncovka výfuku alebo hliníková podlaha. Speedfight poháňa kvapalinou chladený motor SmartMotion s výkonom 8,1 kW a spotrebou 2,1 l/100 km.

 

Pozrieť ponuku skútrov

Medzi najpredávanejšie modely francúzskej značky patrí skúter Tweet. Vsádza na neo-retro dizajn, má jednoduché ovládanie a predstavuje nenápadného, ale spoľahlivého spoločníka. Výhodou Tweetu je, že v základnej výbave má k dispozícii aj zadný nosič. Obľúbený model zároveň dostal nový motor s objemom 125 ccm a výkonom 8,4 kW.

Pre fanúšikov klasiky je pripravený Peugeot Django. Zachováva si retro štýl, ale zároveň poskytuje komfort a využíva moderné technológie. Skúter Django poháňa motor s elektronickým vstrekovaním paliva (125 ccm/7,8 kW), má pokročilý brzdný systém ABS a digitálny informačný panel s údajmi o vonkajšej teplote alebo najazdených kilometroch.

Skútre na vrchole ponuky